CABEZA DE PESCADO

la chinche negra

(Performance site specific de Konvent Cirk)

Sinopsis i mètode

Un mite pagà: dona-home, animal.

Un ésser que emergeix com a producte del residu virtual, de l’excés i del límit d’una societatautòmat. Lophius és el nom que encarna el personatge.

Humanoide ‘cabeza de pescado’ es presenta en escena, a partir d’una conversa amb la seva mare, qui l’anima en la seva decisió final: sacrificar-se per complaure el paladar de el públic. Aquesta performance és l’auto-cocció de la cara del personatge, que amb això busca criticar la comoditat del pensament estètic narcisista. Es serveix de el teatre físic i el circ com a llenguatge, tenint punts forts d’absurd humor negre.

La matèria primera d’aquesta peça és un peix real: Lophius piscatorius, localment conegut com Rap; i s’acompanya amb cava i formatge madur de proximitat local.

Site specific, Performance i Happening són les primeres eines per portar a escena l’espectacle que, sumat a recursos teatrals i circenses, es conjuga un llenguatge híbrid, poc habitat i potser desconegut i incòmode.


* Storb+Konvent Cirk s’han unit per presentar una performance – site specific de l’intèrpret i creador Emiliano Pino (la chinche negra) i que només es podrà veure en 5 espais aquest 2021 amb el suport de Konvent Cirk.

 

Durada: 45 minuts.

Adaptació de 30 minuts per l’STORB.