CUERDO

Karl Stets

Durada: 55 minuts

Benvinguts al món del Senyor StetS. Encantador de cordes, domador de nusos i tonto errant.

Sinopsis

Un home entre portant una maleta a l’esquena. D’aquí treu 55 minuts d’espectacle amb pocs elements. Una corda per a “malabarejar”, una altra que es comporta com una serp. Un peixet gairebé viu. Trampes per a ratolins per fer un número de faquirisme estrany.

Amb elements de circ, de dansa, manipulació d’objectes i titelles, amb la peça Cuerdo, Stets condueix al públic per un espectacle que combina el joc lleuger del pallasso amb la tensió de la pel·lícula de terror.

Compila material de diversos anys d’espectacles amb diferents constel·lacions, i crea un solo de pocs elements, cordes i trampes per a ratolins. I convida al públic a entrar en el seu món. Un món de jocs, de moviments, de molta sorpresa, i amb la senzillesa com a base.

… acompanyat per una cinta de cassette i un megàfon rústic.

Karl Stets…. es defineix a si mateix com “perfeccionista de l’absurd, buscant el camí més complicat per realitzar coses ben simples”.

Aquest danès va començar el seu treball circense com a funambulista de corda fluixa. La corda el va inspirar, y durant els anys ha desenvolupat diversos jocs amb cordes, des de l’univers del titellaire fins al del malabarista.