sostenibilitat-ok

El Cantilafont és el festival cultural i gastronòmic que té lloc al Lluçanès promogut des de l’Associació Voraviu Produccions Culturals i que busca posar en rellevància les ruralitats i la cultura.

Els eixos principals del festival són la cultura, sobretot la música i les arts del moviment, el territori, la gastronomia i la sostenibilitat. Cada any, l’esdeveniment posa en valor els espais naturals i rurals del Lluçanès, i aposta per una experiència global amb aforament reduït, que inclou propostes musicals i espectacles d’arts escèniques de qualitat.

A més, amb la intenció de donar valor a la proximitat i prioritzar el gaudi del públic i de l’espai, el festival promou els productes de la terra,  i potencia un esdeveniment respectuós amb el medi ambient i apte per a totes les edats.

El festival ha guanyat recentment el premi de la Gestió Cultural Sostenible atorgat per l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya.  

La darrera edició del festival Cantilafont s’ha celebrat a Sant Feliu Sasserra.

I aquest 2024, el festival itinera de nou i es realitza al Castell d’Olost. Celebrant així la 10a edició del Festival! Estigueu atentes.

festi

2020

Premi Zirkòlica a la millor iniciativa per a la projecció del circ

2021

Premi a la iniciativa innovadora de persones joves del món rural de la Càtedra del Món Rural UVIC-UCC

2023

Premi de la Gestió Cultural – Sostenibilitat de l’APGCC

Reprodueix vídeo

Recoopera

Enguany, el Cantilafont tornar a presentar l’espai RECOOPERA, acció per l’oci cultural sostenible. Un projecte creat per evidenciar que aquest, és un festival amb el mínim impacte ecològic.

En aquesta segona edició comptarà amb més aliats que se sumen a l’Agència de Residus de Catalunya en la implementació d’activitats que promouen la reflexió i el debat envers com els esdeveniments d’oci cultural poden i han de ser un altaveu per promoure la sostenibilitat i la millora de l’entorn. L’espai RECOOPERA vol ser un espai de diàleg entre programadors, artistes i professionals de diversos sectors entorn la sostenibilitat ambiental.

Les activitats d’enguany:

RECOOPERA Stage: L’escenari on el dissabte 13 de juliol es crearà debat amb experts de l’oci i la sostenibilitat ambiental i amb entitats ambaixadores del Festival Cantilafont.

A dins de l’espai del festival s’hi podrà trobar un espai divulgatiu i expositiu protagonitzat per les empreses i entitats col·laboradores que treballen per millorar la sostenibilitat a la comarca del Lluçanès i comarques veïnes.

recooperaok

Vols estar al dia de
totes les novetats?

Registra’t i rebràs el nostre butlletí