PROPOSTA GASTRONÒMICA

VINS

CAL SILLER

PRATS DE LLUÇANÈS

Vi blanc:
Somni d’Estels (pla de bages)
Blanc del Terrer (Tarragona)

Vi negre:
Somni d’Estels (pla de bages)
L’heravi (Montsant)

Cava:
Rimarts18

POSTRES

CAL GIRVENT

PRATS DE LLUÇANÈS

Mousse de:

llimona
maduixa
mango

MENJAR

BOSCH I CASALS

SANT FELIU SASSERRA

Costella de porc a la brasa amb patata al caliu
Plat sense gluten

Pinxo de porc cuit a baixa temperatura
Plat sense gluten

MENJAR

CAL TRUMFO

LA TORRE D'ORISTÀ

Tacos de pulled porc
Tortilla de blat de moro, magre de porc de Cal Rovira de Sagàs, enciam i ceba vermella
Plat sense gluten

Opció vegana
Tortilla de blat de moro, espinacs i bolets
Plat sense gluten

Assortit de croquetes
Pernil, Calamars en tinta i Trompetes de la mort

MENJAR

CAFÈ DEL MIG

PERAFITA

Risotto de ceps i botifarra de Cal Miquel de Pinós

Confit d’ànec amb salsa yakitori i patates palla
Ànec de 5 aglans de Ca l’Andaló, Merlès

Amanida freda de blat forment saltejat amb verdures
Blat forment de Terricabras, Oristà
Plat vegetarià

MENJAR

FONDA SALA

OLOST

Hamburguesa de vedella reposada amb ceba confitada i formatge
Opció vegetariana i sense gluten