COSSOC

Anamaria Klajnscek i Magí Serra

COSSOC és un duet de dansa per carrer. És una col·laboració entre un ballarí de Catalunya i una ballarina d’Eslovènia. És una coreografia hipnòtica plena d’imatges suggerents del que poden fer dos cossos en constant equilibri. Un moviment de recerca sobre la complexitat i la simplicitat d’una relació. Una finestra d’observació i curiositat per l’espectador, frontera entre un espai públic i privat. Establint una relació íntima, els dos intèrprets creen una connexió forta, des d’on poder interpel·lar l’entorn i integrar-se amb l’espai. La peça porta al públic per un camí de calma i escolta.

LA COMPANYIA

ANAMARIA i MAGÍ es van conèixer en el 2018 dins el procés creatiu de Trama de Roser López Espinosa. El 2019 amb el suport del Centre Cívic de la Barceloneta i La visiva, van començar a col·laborar en una investigació sobre un nou principi de partnering. Com a resultat, creen el projecte de peça COSSOC, amb el qual obtenen una coproducció amb FiraTàrrega, Graner i Rocaumbert. L’espectacle ha estat estrenat finalment al Sismògraf 2021, i té planificada una gira Nacional i Internacional durant el 2021. A més a més del duet, han creat un videodansa i també realitzen tallers de la proposta de partnering.

Creació, direcció i intèrprets: MAGÍ SERRA and ANAMARIA KLAJNŠČEK

Compositor: SANTI CARETA

Fotografia: NORA BAYLACH

Video: IGNASI CASTANYER

Amb suport de gestió d’ELCLIMAMOLA

Distribució: FANI BENAGES

Coproductors: FIRA TÀRREGA, EL GRANER CENTRE DE CREACIÓ, CENTRE DE CREACIÓ ROCA UMBERT

Amb el suport de: La Visiva, C.C. la Barceloneta, Danseu Festival, Figueres es MOU, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya Agraïments a Special thanks to Roser López Espinosa, Joana Serra, Nora Baylach, Urša Sekirnik, Adria Pinar i Sergio Roca.