inclusivitat-ok

Avís legal

1 – Titularitat

Aquest portal web és titularitat de l’associació VORAVIU PRODUCCIONS CULTURALS, el domicili social de la qual es troba a l’Avinguda Pau Casals 72, 2n – 08513 Prats de Lluçanès (Barcelona) i el CIF de la qual és G-66320680 i correu electrònic de contacte hola@cantilafont.cat.

2 – Drets de propietat intel·lectual i industrial

VORAVIU PRODUCCIONS CULTURALS  és titular de tots els drets d’explotació de propietat intel·lectual i industrial del lloc Web i és també titular o té la corresponent llicència sobre els drets de propietat intel·lectual, industrial i d’imatge sobre dels continguts disponibles a través del mateix.

En conseqüència, no està permès suprimir, eludir o manipular l’avís de drets d’autor (“copyright”) i qualssevol altres dades d’identificació dels drets de VORAVIU PRODUCCIONS CULTURALS o dels seus titulars incorporats als continguts, així com els dispositius tècnics de protecció, les empremtes digitals o qualssevol mecanismes d’informació i/o d’identificació que poguessin contenir-se en els continguts.

Així mateix està prohibit modificar, copiar, reutilitzar, explotar, reproduir, comunicar públicament, fer segones o posteriors publicacions, carregar arxius|arxivaments, enviar per correu, transmetre, usar, tractar o distribuir de qualsevol manera la totalitat o part dels continguts inclosos al Lloc Web per a propòsits públics o comercials, si no es compta amb l’autorització expressa i per escrit de VORAVIU PRODUCCIONS CULTURALS o, en el seu cas, del titular dels drets que correspongui.

3 – Enllaços

Al Lloc Web, l’Usuari podrà trobar enllaços a altres pàgines web mitjançant diferents botons, links, banners, etc., els quals són gestionats per tercers. VORAVIU PRODUCCIONS CULTURALS  no té facultat ni mitjans|medis humans ni tècnics per conèixer, controlar ni aprovar tota la informació, continguts, productes o serveis facilitats per altres llocs web als que s’estableixen enllaços des del Lloc Web.

En conseqüència,VORAVIU PRODUCCIONS CULTURALS  no assumeix cap tipus de responsabilitat per qualsevol aspecte relatiu a la pàgina web en la qual s’estableix un enllaç des del Lloc Web, en concret, a títol enunciatiu i no taxatiu, sobre el seu funcionament, accés, dades, informació, arxius|arxivaments, qualitat i fiabilitat dels seus productes i serveis, els seus propis enllaços i/o qualsevol dels seus continguts, en general.

L’establiment de qualsevol tipus d’enllaç per part del Lloc Web a cap altre lloc web aliè no implica que existeixi algun tipus de relació, col·laboració o dependència entreVORAVIU PRODUCCIONS CULTURALS, i el responsable del lloc web aliè.

4 – Llei aplicable i jurisdicció

Les presents condicions generals de l’Avís Legal es regeixen per la Legislació espanyola (de moment, fins que no es materialitzi la República Catalana), essent competents els Jutjats i Tribunals de Barcelona per a conèixer qualsevol qüestió que es susciti sobre la interpretació, aplicació i acompliment de les mateixes.