pau-vallve-cantilafont-2019-stories-pau

Pau vallvé

El Pau Vallvé no ens podia faltar.

El seu nom ens resona a totes i tots. Així com les seves cançons.

Ens agrada això que diu, quan parla del seu últim disc, “com que no em sé inventar històries i les meves cançons parlen de les coses que visc i que em passen, els meus discs han acabat convertint-se en una espècie de dietari per fascicles…” I és cert! Si escoltem el Pau Vallvé, escoltem algú que ens canta les coses que ens passen a tots, i que potser sovint costa explicar, de forma simple i propera.

Amb els anys, el Pau Vallvé s’ha convertit en una espècie de refugi que, i com diu ell, en aquest últim disc s’ha consolidat del tot; ha sortit de la primera persona per convertir-se en una segona persona que ha escoltat el seus de forma intensa, posant l’hombro, l’orella i sent aquell que està allà, fent costat.

Amb més de 20 anys donant voltes i fent gires, al Pau Vallvé ja li tocava pujar als escenaris del Lluçanès aquest 20 de juliol, amb nosaltres.

Moltes ganes!

Playback maracas

Playback Maracas són simplement explosius.

Aquest projecte bicèfal format per Álex Pérez i Eloi Martínez es val de veus robotitzades, loops, desenvolupaments post-rock i un orgànic aplec de ritmes de tota mena que obliguen al sacseig.

Llums i so adquireixen dimensions tan rellevants com la resta d’elements, portant al públic en un viatge per sons hipnòtics, veus distorsionades, cadències electropicals, tocs discos i moments post-rock.

Amb ells, tenim la primera confirmació del Cantilafont de nit que ens transportarà a un escenari de psicodèlia tropical absoluta.

stories