Go to Top

XY

18:15 h – 60 minuts

XY és l’equilibri perfecte entre la tendresa i la força. Un projecte de petit format on una veu i un violoncel exploten al màxim els seus recursos tècnics i emocionals, entrellaçant-se i perseguint-se fins a trobar-se en un mateix punt. Un duet poc convencional i elegant, que fa dels seu temes propis peces d’artesania. Lletres i harmonies que et transporten, t’hipnotitzen i et trenquen la barrera dels sentits. Un equilibri senzill i pur que arriba directe al cor de qui ho escolta per primer cop.

Amb aquestes ganes d’explorar nous territoris i sonoritats poc escoltades, es van trobar la Laura Cruells i el Marçal Ayats el 2013, amb la voluntat inicial de fer versions de diferents estils (jazz, pop, bossanova…).

Després de més de 20 concerts per tot Catalunya i Balears, entre els quals destaquen el Off Aphònica (Banyoles), El Festival Música als Parcs i Up 2 you (Barcelona) el Festival Artdepas (Vic)i el Cicle De dos en Dos (Centelles)… sorgeix la idea de començar a fer cançons pròpies i, finalment, d’editar un CD anomenat Equilibri.

La presentació va tenir lloc al Mercat de la Música Viva de Vic i actualment estan anunciant ja els concerts de la gira.

Al Cantilafont serem uns privilegiats de formar-ne part. Una perla per descobrir!

 

http://www.xymusica.com/

Facebook: www.facebook.com/xy.musica 

Twitter: www.twitter.com/xymusica