Go to Top

Steve Smyth

Steve Smith

La atemporalitat és una qualitat difícil de precisar, però per al cantant i compositor Steve Smyth és la seva principal virtut. Provinent de la costa sud de New South Wales (Austràlia), la brumosa vida itinerant de Smyth l’ha portat a llocs com Amèrica del Nord, Europa i Àsia. Mai s’atura prou temps com per arrelar-se a un lloc i va absorvint experiències que plasma en les seves cançons.

Després del gran èxit del seu anterior disc “Re-lease” (2011), ens porta el seu segon disc “EXITS” (2014) amb el segell “Ivy League Records”, amb el més que energètic tema “Shake it”, nominat per la revista Rolling Stone com un dels millors vídeos de l’any.

Aquest disc va ser gravat a Echo Park, a l’ombra dels turons de Hollywood i amb Joey Waronker a la bateria (Atoms For Peace, Thom York, Beck) i Gus Seyffert al baix (The Black Keys, Norah Jones). “EXITS” uneix el blues amb ritmes esgraonats i marcats per les guitarres abstractes. Un disc ple de contrastos que mostra tota la seva força però també la seva dolçor.

Desde els carrers de París ha fet de teloner de grups com The Killers, Angus i Julia Stone i Lanie Lane. Smyth ha demostrat una vegada i una altra tenir un directe devastador i viu. Una veu empapada de Bourbon amb textura de Louisiana, moltes vegades capaç d’elevar-se fins al cel amb dolçor. És temptador comparar Steve Smyth amb algun dels grans vocalistes de les últimes dècades.

+ INFO

Web: http://www.stevesmyth.com.au/

Facebook: https://www.facebook.com/stevesmythofficial/

 

Steve-Smyth-Cantilafont