Go to Top

Martí Barcons DJ

La comunidäd és un col·lectiu format l’any 2003, que viu i es mou per la música i la cultura electrònica. Nascut i crescut per promocionar i donar a conèixer la música electrònica i l’art que l’envolta en totes les seves manifestacions. Fidels els seus orígens i per amor a l’art, el col·lectiu segueix a dia d’avui programant esdeveniments com les jornades electròniques al konvent.0, actuant per diferents clubs de la Catalunya central i col·laborant directament amb la programació de festivals, bars, clubs i col·lectius que tracten amb l’art multimèdia i la música electrònica.

Per sobre de tot, la comunidäd gironella és un col·lectiu que manté com a fita el “do it yourself” fes-ho tu mateix, i el motiu és ben senzill, saben el què volen i com ho volen. Sense saber què els depara el futur, tan sols es plantegen un punt i seguit en la seva trajectòria, i seguir gaudint i aportant la delicadesa extrema i la passió per a l’electrònica conjuntament amb el seu públic.

Si alguna cosa defineix a la comunidäd és l’accentua’t punt que els situa entre el dandinisme i l’accent més gentleman. Cuidadors absoluts de la pròpia estètica i imatge, així com de mantenir un elegant discurs musical i polint qualsevol detall del seu entorn, referit principalment en la qualitat. Tres dj’s totalment apassionats per la música electrònica actual. Coneixedors de tot el que es cuina a l’entorn del món electrònic, ja siguin segells i subsegells, noves tendències….

Com a programadors, segueixen una molt estilitzada i sibarita marca de la casa, amb cartells on hi ha figurat alguns dels noms més influents de l’electrònica nacional i internacional: regis (Downwards/Sandwell Distict) , àngel molina, svreca, o el japonès mr. mindnight.

Martí dj – Membre de la comunidäd Gironella realitzarà una secció basada en la música de ball negra del anys 70 i 80.