Go to Top

KOULOMEK

Koulomek presenta el seu nou espectacle Retrogaming Live/Dj 2.0, un directe audiovisual amb una mirada romàntica al so de les consoles de videojocs d’antany (Sega Megadrive, NES i SNES). És una mena de sessió de DJ amb cançons de videojocs, on caixes de ritmes, sintetitzadors i una Megadrive ho converteixen en un directe audiovisual.

koulumek2

Durant l’actuació, els assistents poden enviar a través de Twitter títols de videojocs clàssics, que passaran a formar part de la actuació.

El directe ha requerit el desenvolupament del generador de visuals per Megadrive Gen.VJ, d’Axel Guillaumet d’Hypernoika i el mòdul de max4live Video Rack Blend, d’en Santi Vilanova de Telenoika.

Marc Pitarch (tcc Koulomek) és músic i psicòleg, membre de Telenoika (associació cultural afincada a Barcelona, recentment galardonada amb el Premi Ciutat de Barcelona a la Creació i la Innovació) i de Hamsterloco (petit segell independent dedicat a la experimentació sonora), on té publicats la majoria dels seus treballs musicals. També ha publicat amb el segell Discontinu Records (Girona) i amb el netlabel Flumo (Sevilla). Tota la seva obra està registrada en Creative Commons i la majoria es pot descarregar gratuitament per la xarxa.

 

 

Ús de cookies

Aquesta web utilitza galetes no comestibles per tal de millorar la teva navegació. Si això no t'espanta i continues mirant la web, vol dir que acceptes menjar galetes i la nostra política de galetes.

ACEPTAR
Aviso de cookies