Go to Top

Joana Serrat

Joana Serrat es una cantant i compositora indie folk que canta en anglès i català. La seva trajectòria comença al gener de 2007 sota l’acrònim J.S.T. amb les primeres actuacions en directe presentant temes propis. Arran d’aquestes actuacions publica els seus dos primers discos: Liffey (2008) i Hit The Pavement (2009). El tercer treball, The Relief Sessions (2012), arriba després d’una època introspectiva i de recerca personal lluny dels escenaris. Amb aquest doble CD arriba el reconeixement tant de la crítica com del públic i forma part de cartells destacats com el Festival de Guitarra de Barcelona, Cruïlla, (a)phonica, BarnaSants, ForaMuralla, Festival Strenes, Músiques Tranquil!les de Mataró, MiniPop… El seu talent crea una gran expectació tancant el 2012 com una de les sorpreses més destacades de l’any i sent una de les artistes a tenir en més consideració dins del panorama musical actual.

JoanaSerrat2

THE RELIEF SESSIONS

The Relief Sessions es el primer disc que signa amb el seu propi nom. L’album consta de dues cares: La cara A enregistrada al març de 2009 i la B entre gener i abril del 2011. Intimista i evocador, recorre les emocions a través de la recerca d’un so que cerca l’empremta més personal de l’artista, dins d’un registre de base indie folk, passant pel pop, country, rockabilly i tocs de jazz. En conjunt, una sonoritad càlida i suggerent que

fan del seu treball una música molt característica. L’acompanyen una banda de joves talents com el guitarrista Guillem Plana, el mestre violencelista Marçal Ayats, i els germans de Joana: Toni Serrat a la bateria i percussions i Carla Serrat a les veus.