Go to Top

En diciembre

En diciembre

En escena, una perxa xinesa. En escena Ell. En escena ella. Un exagerat ritual serà el disparador on la fisica,  l’absurditat i la comicitat, faran existir a aquests dos personatges en l’eterna aventura de conviure amb l’altre. Purpusii porta damunt l’escena l’estupidesa humana en clau poètica.

La companyia “En Diciembre”, formada per Silvia Capell i Sergio González, neix l’any 2014, fruit de la passió pel circ i del desig de fer moltes coses plegats.
El seu primer emergeix de la improvisació, del risc i de l’afany d’aprendre, i es forma de mica en mica à través de la mirada del públic.
Silvia Capell (Crim contrarellotge, Cia Capgirades / Violeta, Col·lectiu La Persiana) afegeix al trapezi una nova disciplina, la roda Cyr. L’acompanya en l’exploració d’aquesta tècnica Sergio González (Learning, begining to lose, Atempo Circ / Retalls, GREC Festival de Barcelona 2013 /AAAART, 18è Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris / Violeta, Col·lectiu La Persiana), un artista de circ especialitzat en perxa xinesa i format en dansa i moviment.

+ INFO

Web: https://ciaendiciembre.wordpress.com/

Facebook: https://www.facebook.com/endiciembre

 

En-Diciembre-Cantilafont