Go to Top

2016 – Sobremunt

El Canti La Font és un petit festival de cultura i gastronomia fet des del cor i que té lloc al Lluçanès durant una tarda, vespre i nit de juliol.

Té caràcter itinerant, és a dir, cada any es celebra en una font o espai singular de la nostra petita comarca amb la intenció de donar valor a racons que la quotidianitat ha deixat en l’oblit.

El festival apropa creacions musicals i també escèniques – com circ o dansa- que aporten nous llenguatges, que estan fetes des de l’ànima i que volen despertar els sentits. Amb una programació acurada i pensada per a cada ocasió depenent de l’espai on es situa, es destaca la combinació entre artistes més consolidats i nous projectes que fa poc que han vist la llum.

Tot acompanyat d’una oferta gastronòmica de qualitat que ofereix tapes a preus assequibles i vins ecològics de la terra, amb l’objectiu de fer d’aquest moment de trobada a la fresca,  un moment per recordar.

El Canti La Font, és jove i fresc i amb cinc anys de vida s’ha consolidat com la cita imprescindible de l’estiu al Lluçanès, aquest territori, tan pur, tan net, tan clar.

Ús de cookies

Aquesta web utilitza galetes no comestibles per tal de millorar la teva navegació. Si això no t'espanta i continues mirant la web, vol dir que acceptes menjar galetes i la nostra política de galetes.

ACEPTAR
Aviso de cookies