Go to Top

CANTI LA FONT

PROJECTE

El Canti La Font és un petit festival de cultura i gastronomia fet des del cor i que té lloc al Lluçanès durant una tarda, vespre i nit de juliol.

Cada any itinera a una font diferent o espai per descobrir dins de la nostra petita comarca, per revalorar racons perduts o llocs que passen desapercebuts però que acostumen a ser indrets plens de màgia i que fan sentir bé.

Un cop triats amb cura, només falta vestir-los amb amor i crear la sinèrgia perfecte entre una proposta cultural de qualitat i una proposta culinària per llepar-se els dits.

imatge1CantiHome

El festival apropa creacions musicals i també escèniques – com circ o dansa- que aporten nous llenguatges, que estan fetes des de l’ànima i que volen despertar els sentits. Amb una programació acurada i pensada per a cada ocasió depenent de l’espai on es situa, es destaca la combinació entre artistes més consolidats i nous projectes que fa poc que han vist la llum.

Tot acompanyat d’una oferta gastronòmica de qualitat que ofereix tapes a preus assequibles i vins ecològics de la terra, que pretenen fer d’aquest moment de trobadaa la fresca, un moment per recordar.

El Canti La Font, és jove i fresc i amb només tres anys de vida s’ha consolidat com la cita indispensable de l’estiu al Lluçanès, aquest territori, tan pur, tan net, tan clar.


 

LA IDEA INICIAL

I per què no a casa nostra? Aquesta és la pregunta que ens vam fer un grup d’amics amb diferents inquietuds culturals i artístiques i amb diferents professions també relacionades amb el sector cultural.

Si, perquè no a casa nostra, un projecte cultural fet amb cura, petit i de qualitat que acosti noms musicals i d’altres arts escèniques al nostre seré territori rural i que s’ha darrerament s’ha situat al mapa, millorant les seves vies terrestres, sobretot. Perquè ja no ens cal anar a les grans ciutats per consumir la millor cultura. Perquè no ens la podem fer a mida i a casa?

D’aquí en endavant les pluges d’idees i projectes ens van fer somiar i ens vam posar a treballar per tirar endavant una primera edició, l’any 2013, nascuda totalment de l’autogestió i que pretenia posar en marxa una proposta que ha crescut sorprenentment i que ja és a dia d’avui, un moment indispensable per situar a l’agenda d’estiu.

Trobar-se a la fresca en un horari pensat per a tots els públics, grans i petits, on es pogués estar a gust, compartir i tornar-se a trobar, i que no fos fins a altes hores de la matinada, era una de les idees més clares que volíem complir. ç

A més teníem clar que volíem posar en valor, els nostres espais naturals, espais únics i que teníem ganes de descobrir de nou. Així que any rere any, només cal passejar-se per aquesta terra tan pura per inspirar-nos altre cop i proposar de nou, un Canti La Font pensat per a cada ocasió.

 

imatge2-3CantiHome

 

imatge4-5CantiHome

Ús de cookies

Aquesta web utilitza galetes no comestibles per tal de millorar la teva navegació. Si això no t'espanta i continues mirant la web, vol dir que acceptes menjar galetes i la nostra política de galetes.

ACEPTAR
Aviso de cookies